Ja!

Det kan godt blive lidt langhåret nuJeg har generelt brug for meget få personoplysninger om dig. Vi kan som regel holde os til dit navn, telefonnummer og mailadresse. Dem oplyser du fx, når du sender mig en besked via en formular her på siden, i en mail eller via telefon.

Personoplysningerne gemmer jeg, så længe jeg har brug for dem – altså så længe jeg har brug for at komme i kontakt med dig. Du kan naturligvis altid bede mig slette dine oplysninger. Det vil jeg (formentlig) ikke blive såret over.

Jeg bruger ikke dine oplysninger til markedsføring, ligesom jeg heller ikke deler dem andre, som kunne finde på at bruge dem til markedsføring. Dog gemmer jeg dine oplysninger på servere, som er ejet af andre seriøse og ansvarsfulde virksomheder – herunder Apple og Google. De har lovet mig at passe godt på mine og dermed også dine oplysninger.

Jeg – Ivan Markvardt-Josefsen – er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger her i min virksomhed.

Derudover fungerer jeg også som databehandler for nogle af mine kunder.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookies?

Ja, dem bruger jeg ogsåEller ...

giv mig et kald

Har du nogen spørgsmål?
Jeg har nogle svar.
Ring 41 666 666